AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın kanser olduğunu görmek

Kahve falında babanın kanser olduğunu görmek

Kahve falında babanın kanser olduğunu görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, çok üzüntü yaşayacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına yorulur.

Kahve falında babanın kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Ara yol arayışı sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında babayı kanser görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında babasının kanser olduğunu görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işarettir.

Kahve falında babanın kanser olduğunu görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın kanser olduğunu öğrenmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, haklılığının anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında babasını kanser görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kanser testi yaptırmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, maddi zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kendini kanser hastası olarak görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok sağlıklı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanser insan görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir