AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanser olmuş birini görmek

Kahve falında kanser olmuş birini görmek

Kahve falında kanser olmuş birini görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında kanser olmuş birini gördüyseniz:

  • Yani zihinsel yönden güçlü olmana rağmen konuşmada bazı sıkıntılar çekebilirsin.

Kahve falında pankreas kanseri görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin akciğer kanseri olduğunu görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında akciğer kanseri olmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına yorulur.

Kahve falında ilik kanseri olduğunu görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında karaciğer kanseri olmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına işaret eder.

Kahve falında kendini kanser görmek malını ve canını emniyete alacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kanserden öldüğünü görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kanser olduğunu görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir