AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun kanser olduğunu görmek

Kahve falında oğlunun kanser olduğunu görmek

Kahve falında oğlunun kanser olduğunu görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında oğlunun kanser olduğunu görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kolon kanseri olduğunu görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, ona kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanser olduğunu duymak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun kanser olduğunu görmek büyük aksilikler yaşayacağına, kadim dostlar edineceğine alamet eder.

Kahve falında annesini kanser olduğunu görmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin kanser olduğunu görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının kanser olduğunu duymak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini kanser olduğunu görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir