AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanat takmak

Kahve falında kanat takmak

Kahve falında kanat takmak zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, ailesinin de büyük olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sorunlarını aşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kanat takmak gördüyseniz:

  • Bazı olayları, konuları ya da işleri farklı şekilde ele almanızda fayda var.

Kahve falında kanat takmak kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında melek kanadı takmak derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanatların olduğunu görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kanadının olduğunu görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kanatlarla uçmak hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında çenenin kanadığını görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağın kanadığını görmek sorunlarından kurtulacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kanadı kırık papağan görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir