AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda kan görmek

Kahve falında mezarda kan görmek

Kahve falında mezarda kan görmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına delalettir.

Kahve falında mezarda kan gördüyseniz:

  • olay size mutluluk verebilir.

Kahve falında mezarda kan görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar ve kan görmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına delalet eder.

Kahve falında denizin içinde kan görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında musluktan akan kan görmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolundan kan aldığını görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işaret eder.

Kahve falında ağlamak ve kan görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıda kan görmek büyük bir ikilemde kalacağına, lüks şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gözde kan görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir