AnaSayfa / Genel / Kahve falında petrol fışkırdığını görmek

Kahve falında petrol fışkırdığını görmek

Kahve falında petrol fışkırdığını görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında petrol fışkırdığını gördüyseniz:

  • İşleri tamamlama hevesiniz size saygı duyulmasını sağlarken, sözlerinizi yerine getirememeniz durumunda imajınız zarar görebilir.

Kahve falında petrol fışkırdığını görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına alamet eder.

Kahve falında petrol mavisi görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, hayırlı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında petrol tankeri görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına inanılır.

Kahve falında petrol görmek dertlerine derman bulacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ham petrol görmek yiyip içeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Kahve falında petrol kuyusu görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında petrol mavisi rengi görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına delalet eder.

Kahve falında evden petrol çıktığını görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, kişinin hayatının değişeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir