AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan duymak

Kahve falında kan duymak

Kahve falında kan duymak yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kan duymak gördüyseniz:

  • Alakasız kaynaklar sayesinde bir süredir görmeye çalıştığınız manzarayı görmenizi sağlayacak olaylar gelişebilir.

Kahve falında kan duymak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında kan kokusu duymak tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş kan lekesi görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sağlığını geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında parmaktan kan aldırmak olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında hastanın kan kustuğunu görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından kan kusmak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında kan ağladığını görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kan kaybetmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir