Kahve falında hastanın kan kustuğunu görmek

Kahve falında hastanın kan kustuğunu görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastanın kan kustuğunu gördüyseniz:

  • Size daha fazla fırsat sunabileceğine inandığınız değişiklikleri yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında bir hastaya kan vermek her geçen gün sorunların artacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulur.

Kahve falında hasta birine kan vermek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastaya kan vermek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında hastanın kan kustuğunu görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında ağız dolusu kan kusmak önünü açacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçaklanmak kan görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ölen birini kan içinde görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok kan kusmak rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir