AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan ağladığını görmek

Kahve falında kan ağladığını görmek

Kahve falında kan ağladığını görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, insanları kandıracağına işaret eder.

Kahve falında kan ağladığını gördüyseniz:

  • Biraz şüpheci veya gerçekçi olmanız gerekebilir.

Kahve falında birinin kan ağladığını görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ağlamak ve kan görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kan ağladığını görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan ağlamak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş ve kan görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanla yıkanmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, doğruluğu bulacağına delalet eder.

Kahve falında kan fışkırmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ağızda kan görmek işinin aksayacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir