AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan aldırmak

Kahve falında kan aldırmak

Kahve falında kan aldırmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, bol kazanç elde edeceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kötü sözler duyulacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kan aldırmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlere yapacağınız ziyaretler bile canlanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında koldan kan aldırmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, insanlara olan güvenin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damardan kan aldırmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında iğneyle kan aldırmak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında enjektörle kan aldırmak şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında koden kan aldırmak başarıya giden yolların açık olacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında parmaktan kan aldırmak sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine delalet eder.

Kahve falında ayağından kan aldırmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında başından kan aldırmak geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir