AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğneyle kan aldırmak

Kahve falında iğneyle kan aldırmak

Kahve falında iğneyle kan aldırmak esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, sorunların aşılacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, başarısız ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında iğneyle kan aldırmak gördüyseniz:

  • Maddi ortaklıklar açısından şanslısınız.

Kahve falında iğneyle kan aldırmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan kan aldırmak eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, yenilenme yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmaktan kan aldırmak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında doktora kan aldırmak ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kolundan kan aldırmak üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağından kan aldırmak aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bacaktan kan aldırmak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, kendisine olan güvenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaktan kan aldırmak elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir