AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan aktığını görmek

Kahve falında kan aktığını görmek

Kahve falında kan aktığını görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kan aktığını gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında bacağından kan aktığını görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında bir yerden kan aktığını görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında tırnaktan kan aktığını görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavandan kan aktığını görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında ayağından kan aktığını görmek büyük bir üne sahip olunacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından kan aktığını görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, küskünlüklerin oluşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağından kan aktığını görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerinden kan aktığını görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir