AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan ağlayan birini görmek

Kahve falında kan ağlayan birini görmek

Kahve falında kan ağlayan birini görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kan ağlayan birini gördüyseniz:

  • Romantik ilişkiler veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında eşinin ağzından kan geldiğini görmek yenisinin başlayacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından burnundan kan gelmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından kan aktığını görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ailenin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında ağzımdan kan geldiğini görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin ağzında kan görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından burnundan kan geldiğini görmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından kan gelmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek aile hayatında sevinileceğine, ona şifa olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir