AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin ağzında kan görmek

Kahve falında bebeğin ağzında kan görmek

Kahve falında bebeğin ağzında kan görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin ağzında kan gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler hayata farklı açılardan bakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında bebeğin ağzından kan geldiğini görmek kazancın daha da arttırılacağına, dertlerinin unutulacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin ağzında kan görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzının kan dolduğunu görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından kan çıkmak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kan ağlayan birini görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından kan görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin ağzından kan geldiğini görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir