AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyonla tepeye çıkmak

Kahve falında kamyonla tepeye çıkmak

Kahve falında kamyonla tepeye çıkmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına işarettir.

Kahve falında kamyonla tepeye çıkmak gördüyseniz:

  • Her kafadan bir ses çıkması, herekesin birbirinden farklı şeyler söylemesi tartışmaları körükleyebilir.

Kahve falında kamyonla tepeye çıkmak kişisel kavgaların son bulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında dağa tepeye çıkmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsle tepeye çıkmak sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, gönül kapılarının açılacağına yorulur.

Kahve falında caminin tepesine çıkmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek tepeye çıkmak kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında binanın tepesine çıkmak kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arabayla tepeye çıkmak hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağacın en tepesine çıkmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir