AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamburunun çıktığını görmek

Kahve falında kamburunun çıktığını görmek

Kahve falında kamburunun çıktığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kamburunun çıktığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız alışverişler keyfinizi yerine getirecek.

Kahve falında kamburunun çıktığını görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kambur olarak görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında eşini kambur görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kambur görmek kem gözlere gelineceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kambur yürümek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, tatsız haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kambur görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kambur olmak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Kahve falında sırtında kambur görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir