AnaSayfa / Genel / Kahve falında belalı birini görmek

Kahve falında belalı birini görmek

Kahve falında belalı birini görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, işlerin düze çıkarılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında belalı birini gördüyseniz:

  • Kısa zamanda olayların akışına uyum sağlabileceksiniz.

Kahve falında başı belaya girmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kalu bela görmek rızkının kesileceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında beladan kurtulmak dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başının belada olduğunu görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında başına bela almak sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine işarettir.

Kahve falında bir beladan kurtulmak endişelerin sona ereceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine bela okumak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına yorulur.

Kahve falında bela okunduğunu görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir