AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir beladan kurtulmak

Kahve falında bir beladan kurtulmak

Kahve falında bir beladan kurtulmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, yüksek bir makamı olacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına yorulur.

Kahve falında bir beladan kurtulmak gördüyseniz:

  • Sevildiğinizi hissedebilir, mevcut ilişkilerinizi renklendirecek fırsatlar bulabilirsiniz veya yıldırım aşklarıyla sarsılabilirsiniz.

Kahve falında beladan kurtulmak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bir beladan kurtulmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine bela okumak zor zamanların geride kalacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında bela okunduğunu görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına bela almak yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beladan kaçmak sürekli dua alarak yaşayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında belalı birini görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında anneye bela okumak gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir