AnaSayfa / Genel / Kahve falında beladan kurtulmak

Kahve falında beladan kurtulmak

Kahve falında beladan kurtulmak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Kahve falında beladan kurtulmak gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar ya da rekabet pişmanlık duyabileceğiniz ani tepkilere yol açabilir.

Kahve falında bir beladan kurtulmak sıkıntılarını çözeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beladan kurtulmak başarılarının tadına varacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında kendine bela okumak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında birine bela okumak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında birisine bela okumak zahmetli durumların sona erdirileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalu bela görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına tabir olunur.

Kahve falında başının belada olduğunu görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bela anmak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir