AnaSayfa / Genel / Kahve falında bela anmak

Kahve falında bela anmak

Kahve falında bela anmak sıkıntılarının daha da artacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bela anmak gördüyseniz:

  • Bazı komplikasyonların kendi kendine iyileşmesi için dua etmek yerine, bir şeyler yapmanız ya da önemsiz şeyleri tamamen göz ardı etmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında bela anmak yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi anmak sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin adını anmak sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında azraili anmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölümü anmak fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini anmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenneti anmak hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, mutlulukların yarım kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bo anmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir