AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kalp atışı görmek

Kahve falında bebek kalp atışı görmek

Kahve falında bebek kalp atışı görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek kalp atışı gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ev ya da ailenizle bağlantılı konular, mantıklı olmanız durumunda sizin yararınıza ilerleyebilir.

Kahve falında bebek kalp atışlarını duymak yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin kalp atışlarını duymak güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kalp atışını duymak İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, duyguların karşılık bulacağına inanılır.

Kahve falında bebek kalp atışı görmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine yorulur.

Kahve falında birinin kalp atışını dinlemek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kalp atışı duymak beyaz ise güzel bir haber alınacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kalp atışını duymak başarı için fırsatların artacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kalp atışını duymak sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir