AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin kalp krizi geçirdiğini görmek

Kahve falında annenin kalp krizi geçirdiğini görmek

Kahve falında annenin kalp krizi geçirdiğini görmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, geçim derdi yaşamayacağına, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında annenin kalp krizi geçirdiğini gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı tartışmalar yaşamanız olasıdır.

Kahve falında annenin kalp krizi geçirdiğini görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında annemin kalp krizi geçirdiğini görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin kalp krizi geçirdiğini görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine inanılır.

Kahve falında yakının kalp krizi geçirdiğini görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının kalp krizi geçirdiğini görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine delalettir.

Kahve falında kardeşinin kalp krizi geçirdiğini görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın kalp krizi geçirdiğini görmek daha temkinli ve garantici olacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir