AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalpten bıçaklanmak

Kahve falında kalpten bıçaklanmak

Kahve falında kalpten bıçaklanmak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalpten bıçaklanmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir seyahat, konferans veya seminer sizi daha çok tanımak isteyeceğiniz kişilerle bir araya getirebilir.

Kahve falında kalbe bıçak saplamak büyük fırsatlarla karşılaşacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında kalpten bıçaklanmak mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kalbe kurşun yemek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin kalp atışlarını duymak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının kalp krizi geçirdiğini görmek fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık kalp ameliyatı olmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kalp pasta görmek şansın ve bahtının da açılacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde kalp görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir