Kahve falında kalp resmi görmek

Kahve falında kalp resmi görmek çok büyük başarı kazanacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, kısmetinin kapanacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp resmi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler, romantik planlar var.

Kahve falında kalp resmi görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kalpli dövme görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, o masumların bedduasını alacağına inanılır.

Kahve falında kalp krizi geçirmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalpten hasta olmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına alamet eder.

Kahve falında elinde kalp tutmak üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak kalp görmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalp sesi duymak hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalettir.

Kahve falında kalbe kurşun yemek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir