AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp şeklinde pasta görmek

Kahve falında kalp şeklinde pasta görmek

Kahve falında kalp şeklinde pasta görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, başarıları ile tanınacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, evlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalp şeklinde pasta gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki kişiler, konunun muhatapları ya da meslektaşlarınızla mevcut durumlara bakış açınız taban tabana farklı olabilir.

Kahve falında kalp şeklinde pasta görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kalp şeklinde çikolata görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Kahve falında kalp şeklinde balon görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına yorulur.

Kahve falında kalp şeklinde bulut görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kalp şeklinde çiçek görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına yorulur.

Kahve falında kalp şeklinde ayna görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalp şekli görmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulur.

Kahve falında kalp şeklinde kutu görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir