AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp para görmek

Kahve falında kalp para görmek

Kahve falında kalp para görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, takdir edilen kişi olacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına yorulur.

Kahve falında kalp para gördüyseniz:

  • Kahveleri hazırlayın ziyaretçi çoğalabilir.

Kahve falında kalp para görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kalp görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalpli küpe görmek şan şöhret kazanacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kalp krizi geçirdiğini görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki kalp görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalp işareti görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalp şeklinde çikolata görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir