AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kalp görmek

Kahve falında beyaz kalp görmek

Kahve falında beyaz kalp görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, ticarette zarar edeceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kalp gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi partnerinize karşı ifade ederken konuşmaktan ziyade duygularınızla belli etmeye çalışınız.

Kahve falında beyaz kalp görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalp doğurmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, fakir çocukları giydireceğine yorulur.

Kahve falında kalp gözü görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kalpli balon görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında altından kalp görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, yarar sağlamayacağına yorulur.

Kahve falında kalpli küpe görmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kalpten hasta olmak terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının kalp krizi geçirdiğini görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, saygısını toplayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir