AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kalp görmek

Kahve falında iki kalp görmek

Kahve falında iki kalp görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, ona yardımcı olacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında iki kalp gördüyseniz:

  • Yapılacak işlerinize duygularınızı karıştırmanız durumunda işler aksayabilir.

Kahve falında kalpli kolye ucu görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kalp çarpıntısı görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında avucunda kalp görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, yıpranacağına, strese gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gerçek kalp görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kalpli kutu görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kalp ameliyatı olacağını öğrenmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında camdan kalp görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine inanılır.

Kahve falında birinin kalp krizi geçiren birini duymak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, dertleri biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir