AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek

Kahve falında yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek

Kahve falında yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, güzelliklerle dolacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakınının kalp krizi geçirdiğini gördüyseniz:

  • İnsanlar tahammülsüz olabilir.

Kahve falında yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında bir yakının kalp krizi geçirdiğini görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakının kalp krizi geçirdiğini görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, gelir kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalp krizi geçiren birine yardım etmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının kalp krizi geçirdiğini görmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine delalettir.

Kahve falında annemin kalp krizi geçirdiğini görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına işarettir.

Kahve falında kalp krizi geçiren birini görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir