AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp organını görmek

Kahve falında kalp organını görmek

Kahve falında kalp organını görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp organını gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız veya söz verdiğiniz bazı koşulların oluşmasını sağlamanız size duyulan güveni arttırabilir.

Kahve falında kalp organ görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kalp organını görmek yeni işler yapılacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına işaret eder.

Kahve falında kalp organı görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında kalp krizinden öldüğünü görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalpli yüzük takmak işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kalp görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında kalbe masaj yapmak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir