AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalpten ölmek

Kahve falında kalpten ölmek

Kahve falında kalpten ölmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, başarısızlığa düşeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalpten ölmek gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızla daha iyi anlaşmanıza karşılık bir ya da daha fazla arkadaşınızla aranız daha soğuk olabilir.

Kahve falında kalp krizinden ölmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kalpten ölmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında kalp krizinden öldüğünü görmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, işlerinin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin kalp krizinden öldüğünü görmek itibarını geri kazanacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalpli çikolata yemek yüzünün de yerlere düşeceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kalp atışını duymak değer göreceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalp sökmek ağzının tadının bozulacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kalp görmek büyük emekler vereceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir