AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp hastası görmek

Kahve falında kalp hastası görmek

Kahve falında kalp hastası görmek zor durumların sona ereceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine işarettir.

Kahve falında kalp hastası gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sorumluluk altına girmemeye çalışın.

Kahve falında kalp hasta olduğunu görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp hastası olmak en zor zamanda yalnız kalacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalpten hasta olmak belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine inanılır.

Kahve falında kalp hastası görmek idealist davranacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kalp hastası görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bir yakının kalp krizi geçirdiğini görmek emrinde insan çalıştıracağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında kalp doktoru görmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kalp ameliyatı görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir