AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp atışı duymak

Kahve falında kalp atışı duymak

Kahve falında kalp atışı duymak bir sınavdan geçileceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, mali krize gireceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp atışı duymak gördüyseniz:

  • Gayretleriniz, karizmanız veya çalışkanlığınızla göz doldurabilirsiniz.

Kahve falında birinin kalp atışını duymak çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin kalp atışını duymak zorluklarını aşacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin kalp atışlarını duymak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalp atışı duymak daha kararlı bir kişi olunacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bebek kalp atışlarını duymak yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, önemli kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kalp atışını duymak yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp atışı görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kalp atışını dinlemek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir