AnaSayfa / Genel / Kahve falında işaret diliyle konuşmak

Kahve falında işaret diliyle konuşmak

Kahve falında işaret diliyle konuşmak kalabalıktan uzak olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, ticaretin önünün açılacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında işaret diliyle konuşmak gördüyseniz:

  • Dikkatli bir dinleyici olmanız ani hareketler yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında işaret diliyle konuşmak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında şeytan işareti görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında işaret parmakta yüzük görmek güvensizliğini yeneceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında işaret edilmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el işareti görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü işaret parmağına takmak kötü ve zor günler yaşanacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına inanılır.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında trafik işareti görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir