AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp gözü görmek

Kahve falında kalp gözü görmek

Kahve falında kalp gözü görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kalp gözü gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler olması durumunda mantıklı hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kalp gözü görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalettir.

Kahve falında kalp gözünün açıldığını görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalp gözü açık birini görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalpten hasta olmak bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanın kalp krizi geçirdiğini görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kalp atışını dinlemek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde kalp taşımak işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, hayatın temposunun yükseleceğine işarettir.

Kahve falında atan kalp görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, hayallerinin peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir