AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukur açıldığını görmek

Kahve falında çukur açıldığını görmek

Kahve falında çukur açıldığını görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine işaret eder.

Kahve falında çukur açıldığını gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz cesaretinizi kırmamalı ya da geleceğe gereğinden fazla cesaretle ilerlememelisiniz.

Kahve falında çukur açıldığını görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünün açıldığını görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında dava açıldığını görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencere açıp kapamak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine işarettir.

Kahve falında yufka açıldığını görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına yorulur.

Kahve falında mezarlığın açıldığını görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında göğsün açıldığını görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında açılmamış sigara paketi görmek elinin bolluk göreceğine, huşu içinde devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir