AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp doktoru görmek

Kahve falında kalp doktoru görmek

Kahve falında kalp doktoru görmek geleceğinin de umut vadedeceğine, hataların telafi edileceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalp doktoru gördüyseniz:

  • Uzaktan gelecek bir kişi aniden yaşamınızı değiştirecek.

Kahve falında kalp doktoru görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına işaret eder.

Kahve falında kalp doktoruna gitmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp hastası olmak eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine alamet eder.

Kahve falında gerçek kalp görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kalpler görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının kalp krizi geçirdiğini görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında kalp para görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kalp çıkarmak rahatlık içinde yaşayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir