AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp çıkarmak

Kahve falında kalp çıkarmak

Kahve falında kalp çıkarmak hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında kalp çıkarmak gördüyseniz:

  • Ani hareketler sizin yanlış karar vermenize neden olabilir.

Kahve falında kalp çıkarmak mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalpli yüzük görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kalp atışını dinlemek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin kalp atışını duymak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, rahat şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde kalp görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında delik kalp görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı kalpler görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında kalp şeklinde hediye almak canlanacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir