AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kalp krizi geçirdiğini görmek

Kahve falında başkasının kalp krizi geçirdiğini görmek

Kahve falında başkasının kalp krizi geçirdiğini görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kalp krizi geçirdiğini gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza yönelin.

Kahve falında yakının kalp krizi geçirdiğini görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına işarettir.

Kahve falında kocasının kalp krizi geçirdiğini görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin kalp krizi geçirdiğini görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annemin kalp krizi geçirdiğini görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanın kalp krizi geçirdiğini görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, ele geçen kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında bir yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, olaylı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine alamet eder.

Kahve falında babasının kalp krizi geçirdiğini görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, karlı ortaklıklara gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir