AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kalın ip görmek

Kahve falında beyaz kalın ip görmek

Kahve falında beyaz kalın ip görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, sıkıntılarından arınacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kalın ip gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere ne kadar ileri gidebileceğiniz gösterme dürtüsüyle başa çıkamayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz kalın ip görmek onu borçtan kurtaracağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine delalettir.

Kahve falında kalın ip görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, fikirlerinin can bulacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı beyaz ip görmek insanların afiyet bulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işarettir.

Kahve falında beyaz iple örgü örmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi beyaz ip görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, çok başarılı olunacağına işaret eder.

Kahve falında ipte asılı beyaz çamaşır görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ip bağlamak hayırlı bir erkek ile evleneceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz dikiş ipi görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir