AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın bir yılan görmek

Kahve falında kalın bir yılan görmek

Kahve falında kalın bir yılan görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, rahat bir hayata başlayacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, artık daha dikkatli davranacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalın bir yılan gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce detay şekilde düşünmelisiniz.

Kahve falında kısa kalın yılan görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, önündeki engelleri aşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kalın sarı yılan görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında kalın yeşil yılan görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük kalın yılan görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalın bir yılan görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük ve kalın yılan görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine inanılır.

Kahve falında kısa ve kalın yılan görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında kalın siyah yılan görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir