AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın kitaplar görmek

Kahve falında kalın kitaplar görmek

Kahve falında kalın kitaplar görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, variyetini çoğaltacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın kitaplar gördüyseniz:

  • Bazı konularda size güç gösteren veya baskı kurmaya çalışan kişilerle gerçeklerden ayrılmayarak başa çıkabilirsiniz.

Kahve falında kalın kitaplar görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalın bir kitap görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına inanılır.

Kahve falında kalın kitap okumak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalın kitap almak aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında kalın kitap görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kalın urgan görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kalın ağaç görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kalın perde görmek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir