AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın bacak görmek

Kahve falında kalın bacak görmek

Kahve falında kalın bacak görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın bacak gördüyseniz:

  • Tüm olumlu atmosfere rağmen dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalar ya da hatalar olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır.

Kahve falında bacaklarının kalınlaştığını görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın bacak görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kalın bacaklı örümcek görmek ileri gideceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kalın halat görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalın mont giymek hayatını kazanırken keyif alacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında kalın altın yüzük görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın cam görmek sıkıntılarına ortak olacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kalın giyinmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir