AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarının kalınlaştığını görmek

Kahve falında bacaklarının kalınlaştığını görmek

Kahve falında bacaklarının kalınlaştığını görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, hayırlı bir eşe, maddi durumun düzeltileceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, yepyeni biri haline geleceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında bacaklarının kalınlaştığını gördüyseniz:

  • Biraz gizemli kalın, yoksa elinizden uçabilir.

Kahve falında kalın bacak görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kalın bacaklı örümcek görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının kalınlaştığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kalın palto giymek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kaşlarının kalın olduğunu görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalın bilezik takmak zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kaşının kalınlaştığını görmek yeni başlangıçlar yapacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kalın kaşlı adam görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir