AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinden kalem almak

Kahve falında ölen birinden kalem almak

Kahve falında ölen birinden kalem almak kendisine olan güveninin azalacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, bolluk içinde yaşanacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birinden kalem almak gördüyseniz:

  • Zayıflayan iş veya arkadaşlıklar test ediliyor.

Kahve falında göz kalemi sürmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ışıklı kalem görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine kalem verdiğini görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kalem sürmek hak yolundan uzaklaşacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kalemi düşürmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına delalettir.

Kahve falında mavi kurşun kalem görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renkli kalem görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalem bulduğunu görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir