AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne mavi kalem sürmek

Kahve falında gözüne mavi kalem sürmek

Kahve falında gözüne mavi kalem sürmek zengin olunacak bir işe girileceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine işaret eder.

Kahve falında gözüne mavi kalem sürmek gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren değişikliklerin olumlu etkileri olabilir.

Kahve falında gözüne mavi kalem sürmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine işaret eder.

Kahve falında mavi göz kalemi sürmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birine göz kalemi sürmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi göz kalemi sürmek yeteneklerini geliştirmeye, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe göz kalemi sürmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında siyah göz kalemi sürmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında gözlerine yeşil kalem sürmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine delalettir.

Kahve falında göz kalem sürmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir