AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalemi kaybetmek

Kahve falında kalemi kaybetmek

Kahve falında kalemi kaybetmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, kişinin her işi severek yapacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalemi kaybetmek gördüyseniz:

  • İleride işinize yarayabilecek yeni hobiler edinebilirsiniz.

Kahve falında göz kalemini kaybetmek konferans ve seminerlere katılacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalemini kaybetmek istediği herşeye ulaşabileceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalem kaybetmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kalemi kaybetmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kalem seçmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı pilot kalem görmek aile içinde de bereketin artacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru boya kalemi görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında siyah göz kalemi görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, geçiminin kolaylaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir