AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem kaybetmek

Kahve falında kalem kaybetmek

Kahve falında kalem kaybetmek güzel günler için yaşayacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, geçim kaygısı duymayacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalem kaybetmek gördüyseniz:

  • Rahatsız edici misafirler gelebilir.

Kahve falında kalem kaybetmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işaret eder.

Kahve falında göz kalemini kaybetmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, çok iyi giden işlerin duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalemi kaybetmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kalemini kaybetmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalemi başkasına vermek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözüne mavi kalem sürmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, barış için adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silgi ve kalem görmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çürük kalem görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir