AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem seçmek

Kahve falında kalem seçmek

Kahve falında kalem seçmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, rızkının çoğalacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine işaret eder.

Kahve falında kalem seçmek gördüyseniz:

  • Düşüncesiz veya plansız hareketler boşa kürek çekmek veya hata yapmak anlamına gelebilir.

Kahve falında kalem seçmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında pirinç seçmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalet eder.

Kahve falında patates seçmek yoğun stres altında kalacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saat seçmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elbise seçmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar yeri seçmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına inanılır.

Kahve falında alyans seçmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında domates seçmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir