AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük kalem görmek

Kahve falında çürük kalem görmek

Kahve falında çürük kalem görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine delalettir.

Kahve falında çürük kalem gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle daha kolay anlaşabilirsiniz.

Kahve falında çürük kalem görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, aksiliklerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında çürük yumurta kırmak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine işarettir.

Kahve falında çürük mandalina görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük dişin çıkmasını görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, hayatını yoluna koymaya delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çürük diş görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dişlerin çürük olduğunu görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çürük dişli insan görmek kısmetin açılacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük dişin sallandığını görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, kariyer sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir